топ 10 имен
1
40489
2
36343
3
29940
4
27614
5
27593
6
26709
7
26040
8
25786
9
24397
10
21526
Знаменитые именинники
16/12/2017
английский политический деятель, юрист, антиквар, историк.
21/09/2017

Чи варто відмовлятися від м’яса?

Багато розмов зараз точиться навколо нашого раціону харчування. Лунають такі заклики, що варто взагалі відмовитись від м’яса, адже це несправедливо по відношенню до тварин і перейти на харчування рослинами з замінниками м’яса, наприклад, сою. З іншого боку, є багато людей, яким подобається саме м’ясні страви, наприклад від «Шінкен» і вони хочуть бачити хоча би шматочок м’яса в супі, в гарнірах, в основних стравах. І що можна порадити в такому випадку.

З однієї сторони зрозуміло, що повний переход на рослинне харчування неможливий. Хоча би в тієї точки зору, що дітям не можна відмовлятися від м’яса на початковому етапі життя. Це не забаганка, а прагматична річ і поясюється вона тим, що молодому організму потрібно м’ясо в якості джерела білків. Ці білки використовуються для розвитку організма і на початковому етапі енергії для розвитку потрібно дуже багато. Білок входить до складу гормонів та ферментів, підтримуючи розвиток. По-друге, м’ясо — прекрасне джерело заліза. Ви не знаєте, чому м’ясо червоного кольору? Саме тому, що залізо червоного кольору і в наших тканинах. А це залізо, без нього ми би просто не існували, як живі створіння.

Ще одна важлива деталь, користь конкретного м’ясного виробу. Зараз ні для кого не секрет, що виробники продукції використовують різноманітні методи для того, щоби пришвидшити виробництво, а також для того, щоби здешевити його. Це призводить до того, що додається велика кількість хімії до рецептури і ви отримуєте дуже смачне, але не дуже корисне харчування. І за рахунок цього розвивається алергія, за рахунок цього з’являються хронічні хвороби і непереносимість. Що можна порадити в такому випадку?

Вибирайте якісного виробника!

Критеріїв відбору буде декілька і вам лише треба визначити, який з них для вас самий важливий. Перший критерій — ціна. Тут все зрозуміло. Дешеве — не означає якісне. Другий критерій — рецептура. Вам потрібно шукати той продукт, куди не додається хімія. Без покращувачів смаку, без підсилювачів та консервантів. Чому навіть консерванти не потрібні? Тому що нормальний продукт, який створювався в давнину за нормальною рецептурою, як копчення на диму, чи в’ялення з сіллю, чи набивання ковбас, спокійно витримував декілька місяців і не втрачав свого смаку та якості. Третій критерій — бренд. Пошукайте відгуки про виробника. В наш час інтернету та швидкого обміну інформації можливо найти будь-яку інформацію. Так само і про ваш бренд. Якщо про нього нічого нема в мережі, то краще відмовляйтесь.

Так що то, що вам необхідно, це - знайти собі компроміс серед цих троьох критеріїв і бути здоровим.

(0 прочтений)





интересное про имена

Диетолог, который сам похудел на 70 килограмм, предлагает свои услуги в Киеве
Спиннеры: изобретение и история популярности
Поспешите подписаться на блог для девушек Анастасии Бауэр, чтобы ничего не пропустить
Народные приметы при беременности
Чтобы с пользой проводить свободное время, сделайте покупку в дайвинг магазине
Учимся правильно подбирать парфюмерную композицию
Смотреть все статьи GIF89a!,D


Интересные новости
Новая коалиция Сакаашвили
Любий друг родини президента України
Людині відрубали руку за тату з тризубом



© 2008 JOIN.UA
Join.ua не несет ответственности за содержание информации, размещаемой пользователями ресурса
Обновлено 21/09/2017 в 12:22
Полезные ссылки